מדריך – מאמנטש – יעוץ עסקי https://meamentsh.com אימון אישי ועסקי Wed, 04 Apr 2018 07:02:35 +0000 he-IL hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.2 מה הן חמש הטעויות השכיחות שעושים בעלי עסקים בשיווק האינטנרטי https://meamentsh.com/?p=541 Tue, 20 Dec 2016 19:51:00 +0000 https://meamentsh.com/?p=541 אף אחד לא עושה טעויות בכוונה, בטח לא בעלי עסקים שרוצים לשווק הכי טוב שאפשר את העסק שלהם.

בכל זאת אני מוצא המון פעמים את השגיאות הבאות שבעלי עסקים עושים בשיווק באינטרנט, שנובעות בעיקר מחוסר ידע.

הנה הטעויות, ועוד יותר חשוב- הנה הדרכים להימנע מהן.

טעות 1 – לא בונים מערך של כלי שיווק אינטרנטי

שיווק באינטנרט אינו התמקדות בכלי אחד, כגון: פירסום בפייסבוק, בלוג או שיווק ברשימות תפוצה. כמו שנגר לא מחזיק רק כלי עבודה אחד בארגז הכלים שלו אלא משתדל להרחיב את אוצר הכלים שלו ככל הניתן על מנת לאפשר לעצמו פעולות מקצועיות מגוונות, כך בשיווק אינטרנטי יש צורך לבנות אסטרטגיה שבנויה ממספר כלים.

שיווק מיטבי באינטרנט משתמש ומקשר בין מספר כלים כגון: קידום ממומן, קידום אורגני, רשימת תפוצה, יוטיוב, רשתות חברתיות, בלוג, ועוד.

הרעיון פשוט מאוד- מי שמגיע לערוץ היוטיוב שלך יכול ״לזרום״ לבלוג, משם לדף הנחיתה, משם לרשימת התפוצה ומשם בדיוורים שונים לדפי מכירה. יצירת הכלים והקישורים ביניהם היא אסטרטגיית השיווק הדיגיטלית של העסק.

טעות 2 – לא מנטרים את אפקטיביות הכלים

בעלי עסקים רבים מתפעלים מערך שיווק אינטרנטי, אך לא תמיד מנטרים אותו ויודעים להעריך את האפקטיביות שלהו. כתוצאה מכך הם לא יודעים אלו כלים כדאי לחזק ואלו כלים צריך למטב ולשפר. הכרת האפקטיביות של כלי השיווק היא היכולת לדעת את מחיר הפקת התוצאה השיווקית הרצויה.

לדוגמא, ניתן להפיק לידים מפרסום ממומן בגוגל או מפרסום ממומן בפייסבוק ואפילו בשימוש באותו דף נחיתה, אבל המחירים יכולים להיות שונים ואיכות הליד יכולה גם להשתנות. אם בעל העסק לא יודע באיזה מחיר ובאיזו איכות הוא מפיק ליד מכל אחד מהמקורות, איך ידע באיזה אפיק כדאי לו להשקיע יותר?!

מעבר לכך, גם למקורות ״חינמיים״ יש עלויות שמתבטאות בעיקר בהשקעת זמן עבודה של בעל העסק או עובדיו. גם את זה צריך לכמת ולהכניס לשיקלול.

טעות 3 – חושבים ״רשימה״ ולא ״קהילה״

הכלי הוותיק ביותר בשיווק אינטרנטי הוא המייל באמצעות רשימות התפוצה. בתחילת ימי השיווק האינטרנטי, הכלי הזה היה כמעט כלי בלעדי והתפתחו שיטות שיווק מול ״הרשימה״. המאפיין של הנמענים ברשימת התפוצה הוא שהם די אנונימיים ובד״כ אפיק התקשורת איתם הוא חד סיטרי. בשנים האחרונות, מאז התפתחות הרשתות החברתיות, השיווק האינטרנטי התפתח מאוד. החלו להיווצר ״קהילות״ סביב פעילויות ברשתות החברתיות ואף סביב הבלוגים של בעלי העסקים. בקהילה התקשורת היא דו-סיטרית והנמענים מזוהים באופן אישי בד״כ. אופי הדיוור ומסריו חייבים להשתנות. הרבה בעלי עסקים טועים כשהם עדיין מקיימים תקשורת מול ״רשימה״ ולא מול ״קהילה״.

טעות 4 – לא מציבים יעדים רלוונטיים לכלי השיווק

לא כל כלי שיווק יכול להפיק כל תוצאה. יש כלים שמסוגלים להפיק מודעות, יש שמסוגלים להפיק לידים ויש כלים שמסוגלים גם להפיק מכירות ומזומנים בקופה הרושמת.

מפרסום ממומן בפייסבוק, למשל, אפשר להפיק בד״כ מודעות ולידים. יהיה זה לא רלוונטי להציב יעד מכירות לאפיק פרסום זה. אני פוגש לא פעם בעלי עסקים רבים שמאוכזבים מכך שהם לא מוכרים באמצעות הפייסבוק. זו אכזבה שנובעת מציפייה לא ריאלית!

טעות 5 – מזניחים את הבלוג העסקי

זו טעות נפוצה מאוד. בעלי עסקים רבים מוותרים במודע על אפיק שיווק מעולה בדמות הבלוג העסקי שלהם. הרבה פעמים כשאני פוגש בעלי עסקים שמוותרים על כך, אני אומר להם שהם פשוט משאירים כסף על הרצפה!

נכון שיש כלים שיווקים מהירים יותר מבלוג עסקי, אבל אין כלי שיווקי שהשפעתו יכולה להיות כל כך ארוכת טווח כמו בלוג עסקי מקצועי. כמעט בכל קטגוריית חיפוש שתעשו בגוגל תגלו שבתוצאות הגבוהות גוגל מציג את הבלוגים הטובים והאיכותיים בתחום. בלוגים אלו מייצרים לקוחות ומכירות!

אם אתה רוצה להפסיק להשאיר כסף על הרצפה, ובעיקר כסף למתחרים, בדוק את ההצעה שלנו לגבי פיתוח בלוג עסקי.

]]>
איך לבחור מאמן עסקי מתאים עבורך? https://meamentsh.com/?p=535 Sun, 26 Jun 2016 10:05:54 +0000 https://meamentsh.com/?p=535 בחירת מאמן עיסקיאם הגדרת צורך ברור למצוא עבורך מאמן עסקי, אני משער שאתה ער לאבחנה שבין יועץ עסקי למאמן עסקי. ההיצע גדול של מאמנים ושל יועצים מטשטש את ההבדלים ביניהם ונדמה שהם עושים את אותו דבר. לכן חשוב להגדיר מראש את הציפיות המתאימות מול ההיצע בשוק. כך תקבל את מה שאתה מחפש!

מה בעצם עושה עבורך מאמן עסקי?

מאמן עסקי עוזר לך, המתאמן בעל העסק, להתפתח בצד האישיותי-מקצועי שלך, לזהות את החוזקות שלך כבעל עסק, לזהות את החסמים שלך, את תיקרות הזכוכית, את הפרדיגמות שמונעות ממך להתקדם, לעזור לך להתחבר למוקדי המוטיבציה שלך ומשם לחזק את כוחות שלך למצוא את היעד הראוי להגיע אליו ואת הדרך הטובה לעשות זאת.

הנחת העבודה של האימון העסקי היא שאת ההתפתחות העסקית ניתן לעשות על ידי פיתוח אישיות בעל העסק. ככל שאישיות בעל העסק תתפתח גם העסק יתפתח.

מטבע הדברים, זיהוי המאמן העסקי המתאים הוא מלאכה עדינה ומורכבת שדורשת השקעה ממוקדת של ידי המתאמנים הפוטנציאליים.

הנה כמה טיפים שיעזרו לך לזהות את המאמן המתאים לך:

טיפ 1 – הכי טוב המלצות אישיות!

לא תמיד זה אפשרי, אבל נסה לאתר מבין חבריך בעלי העסקים כאלה שמכירים אותך וחוו תהליך טוב עם מאמן עסקי משמעותי. בקש לקבל את שמו ולמד עליו ממקורות אינטרנטיים שונים. נסה להעריך עם חברך מה הנקודות המשמעותיות שבזכותן הוא חושב שגם לך המאמן הזה יועיל.

טיפ 2 – קרא בעיון את סיפורי ההצלחה של המאמן

מאמנים עסקיים נוהגים לשלב בחומר הפירסומי שלהם סיפורי הצלחה של לקוחות. לעיתים הסיפורים מופיעים באתר באופן כתוב או בצורת סרטונים. ברור שהסיפורים יציגו את ההצלחות של המאמן והלקוחות, אך חשוב לנסות לזהות באיזה אופן מוצגת ההצלחה. האם ההצלחה מוצגת כפונקציה של מקצועיות המאמן או כפונקציה של תהליך משמעותי של המתאמן? האם ההצלחה ממוקדת בהשגת תוצאה או בפיתוח תהליכי נכון? קריאה ביקורתית של הטקסטים האלו עשויה ללמד הרבה על מודל תפיסת ההצלחה של המאמן ועליך להעריך האם היא מתאימה לך.

טיפ 3 – תמיד תבחן כמה אפשריות במקביל

זה טיפ נכון להרבה תהליכי רכישה, אבל בתהליך זיהוי מאמן עסקי מתאים הוא חשוב ביותר. הדרך לזהות ולאפיין נכון את המאמן המתאים עוברת דרך השוואה בין מספר מאמנים. אין צורך לבדוק כמות גדולה, כדאי לזהות 2-3 מאמנים פוטנצאליים שעוברים סינון ראשוני ואיתם להיפגש. בעקבות הפגישה כדי לפנות ״זמן ריק״ לחשיבה ולהתבוננות ומתוכו לזהות מי מהמועמדים מדבר אליך ביותר.

טיפ 4 – תקופת התנסות

כשם שאי אפשר להתרשם האם בגד מסוים מתאים לך בלי למדוד אותו, כך למרות כל ההכנות מראש, יהיה קשה להעריך האם המאמן מתאים ללא תקופת התנסות. כדאי לבקש מהמאמן תקופת התנסות של כחודש לבדיקת התאמה ראשונית והתקדמות.

טיפ 5 – תוכנית אימון או פגישות אימון

האם המאמן מציע תוכנית אימון או פגישות אימון? יש יתרון גודל לתוכנית אימון על פני סדרת פגישות. תוכנית אימון מתמקדת מראש בפרק זמן תחום ובתהליך סדור שמחייב הגדרות מטרה ומשימה ברורות. באופן זה קל לזהות את ההתקדמות ואת התוצאות הרצויות בבהירות. זה עדיף על פני פגישות אימון שאין להן תקופה מוגדרת.

באופן אישי אני מעדיף צורת עבודה זו שמאפשרת גם לי, המאמן, וגם למתאמן להבהיר טוב יותר המטרות והיעדים ולהעריך את תהליך השגתם באופן ברור.

אם אתה מעניין לבדוק את התאמתך לאחת מתוכניות האימון שלי, אתה מוזמן למלא את השאלון הבא ואצור איתך קשר.

<שאלון>

]]>
השיעור הכי יקר שלמדתי בעסק שלי https://meamentsh.com/?p=569 Tue, 21 Jun 2016 08:06:22 +0000 https://meamentsh.com/?p=569 השיעור היקר ביותרכולם יודעים כמה עולה שנת לימודים באוניברסיטה ואפשר לדעת די בקלות כמה עולה תואר ראשון וכמה עולה תואר שני. אפשר לדעת מראש כמה יעלו הלימודים, המחיה, ההוצאות הנלוות, וכך די בקלות אפשר להתארגן מבחינה פיננסית ולרכוש תואר מסודר.

כך חישבתי את העלות של לימודי האקדמאיים לפני המון שנים, כשלמדתי לתואר ראשון ושני בפילוסופיה והיסטוריה,

וכשעשיתי הסבה ולמדתי לתואר ראשון ושני במנהל עסקים.

כשיזמתי את העסק שלי, הכנתי תוכנית עסקית משובחת ומסודרת, עם דוחות פרופורמה, ניתוחי רגישות, ניתוחים אסטרטגיים, ניתוח שוק ועוד כל מיני דברים, הכל כמו שלמדתי, ויצאתי לדרך.

ואז למדתי שבאוניבסיטה של החיים העלויות הן אחרות לגמרי ואין קשר בין מה שאתה חושב שיעלה לך לבין מה שעולה לך בסופו של דבר.

וכאן הגיע השיעור שעלה לי הכי ביוקר בפיתוח העסק.

היינו אז יזמים צעירים. לא היינו ילדים, היינו בני 30-40, אבל נמרצים ומאמינים בעצמנו.

מטבע הדברים התמודדנו עם מחסור במזומנים וצורך תמידי להתפתח ולגדול. חיפשנו דרך יצירתית לפתח עוד את המערכת שלנו בלי שנשקיע כסף נוסף.

ואז עלה רעיון- נעשה ברטר.

ברטר זו עסקה בה כל צד מעניק שירות לצד השני במקום תשלום.

אבשלום קור היה אומר שזו עסקת חליפין, כמו פעם, תן לי עז- קח פרה.

היינו בית תוכנה צעיר עם יכולות פיתוח ותיכנות וחפשנו מעצב גרפי לעבודה גדולה שתשדרג לנו את המערכת.

פרסמנו פרויקט והצענו ברטר ולאחר שבחנו כמה מועמדים, סיכמנו את הברטר והתחלנו לעבוד. זה היה נראה הגיוני ומתאים וכל הצדדים היו אמורים להרוויח מכך.

היינו בשמים. הרגשנו שמצאנו שיטה אולטימטיבית לגדול ולהתפתח  וראינו עוד ועוד עיסקאות ברטר בדרך. חשבנו שעלינו על הפטנט איך לגדול ״בחינם״.

עד ש…

עד שהתברר שיש פערים בין הציפיות של הצדדים.

הוא אומר שהוא לא קיבל פרה

למרות שאנחנו מראים לו את העטינים ושיוצא מהם חלב.

אבל הוא רואה רק את הזנב מכשכש וזה נראה לו כמו כלב בכלל.

ואנחנו אומרים לו מהצד השני שהוא נותן לנו תיש במקום עז.

ואז הוא מנסה לחלוב אותו.

ועד שהתברר שיש דרישות והפתעות שונות שלא הבאנו בחשבון,

ועד שהבנו את זה בבהירות,

התברר לנו שהסתבכנו בעסקה שלא כדאית לנו בכלל.

מתברר שלא סתם האנושות עברה מסחר חליפין לסחר מול כסף. כשעושים עסקה בכסף, קל לסכם על שלבים ותשלומים וקל לדעת מי הספק ומי הלקוח. כשעושים עסקת ברטר זה נהיה בלגן.

אז נזכרתי שאחד המעצבים שבחנו בזמנו, הזהיר אותי לא לעשות עסקת ברטר כי זה תמיד לא מצליח. לא התייחסתי לאזהרה שלו וייחסתי אותה לגילו הצעיר. לעומת זאת, את עצמי ראיתי כבעל ניסיון (הייתי אז קשיש בן 39).

העיסקה התפוצצה ומצאנו את עצמנו מחזירים כסף ומקבלים תוצרת פגומה, וזה עוד היה המחיר הקל ששילמנו. המחיר הכבד יותר היה עיכוב של כמעט שנתיים בתוכנית הפיתוח שלנו!

השלמנו את הפיתוח שלנו עם הלשון בחוץ ויצאנו לשוק מאוד מאוחר.

בחכמה שלאחר מעשה, לו היינו מתאמצים ומגייסים כסף בדרך אחרת, היינו משלימים את הפרויקט בזמן

ומצליחים להגיע לשוק בזמן ולגזור את הקופון הראשוני. היו לכך בהמשך השלכות עסקיות קשות שנאלצנו להתמודד איתם במשך תקופה.

אז מה היה השיעור?

למדתי שני לקחים, לקח פשוט ולקח עמוק.

הלקח הפשוט- עסקאות ברטר הן לא זולות ולא בטיח!

הלקח העמוק יותר הוא שאין קיצורי דרך.

פיתוח עסקי משמעותי כרוך בהשקעה כלכלית.

הניסיון שלנו להימנע מהוצאה כלכלית ישירה טמן בחובו כנראה את זרע חוסר האמון שלנו, היזמים, בפרויקט.

שמתי לב בהמשך שכל פעם שהייתי מוכן לשלם את מחיר ההתפתחות העסקית והאישית שלי, התקדמתי מיד אח״כ, גם אם לא תמיד השגתי את היעדים. ידעתי תמיד לאן אני נכנס, כמה יעלה לי, מה אני עשוי להרוויח בגדול ומה אני עשוי להרוויח בקטן.

ואת התובנה הזו ראיתי אצל מאומני.

מאומני, בעלי העסקים, תמיד מגיעים אלי כשאין להם כסף. חלקם, לא תאמינו אולי, מציע לי לפעמים עסקת ברטר!

אבל ההבדל הברור בין לקוח שמצליח לזוז ללקוח שנשאר תקוע זה ההבדל בין לקוח שמגייס את ההשקעה בפיתוח שלו ומצליח, גם אם הוא לא רוכש את האימון שלי הוא משקיע באימון אחר, לבין לקוח שמתקשה לגייס את ההשקעה בעצמו, כי יש לכך סיבה אחת בלבד- הוא לא מאמין בעצמו.

ולכן באמת האימון לא יעזור לו.

]]>
איך לבחור יועץ עסקי מתאים לעסק? https://meamentsh.com/?p=533 Mon, 06 Jun 2016 10:38:30 +0000 https://meamentsh.com/?p=533 הנה כמה טיפים שיעזרו לך להשיג את היועץ המתאים ביותר לעסק שלך.בחירה נכונה ביועץ עיסקי

לפני הכל יש לעשות תיאום ציפיות!

הכוונה פה היא בראש ובראשונה הבנה מה זה יועץ עסקי, מה הוא עושה ומה הוא לא עושה!

בשוק יש שפע של הגדרות: ייעוץ עסקי, ייעוץ אסטרטגי, אימון אישי, אימון עסקי, יועץ פירסום, מאמן מכירות ועוד ועוד. נדמה לפעמים שכל התארים הללו הם אותו דבר.

אז זהו, שלא!

יועץ עסקי הוא אדם שמציג דרך פעולה, תוכנית ושיטה להתמודדות עם צורך או בעיה של העסק בכל תחום עסקי- מכירות, תפעול, גיוס משאבים, שיווק וכד'. מטבע הדברים, אין יועץ אחד שמומחה בכל ויש מגוון של יועצים בעלי ידע וניסיון שונים.

אז איך מאתרים את היועץ העסקי הכי מתאים?

טיפ 1 – הגדר באופן מדוייק ככל האפשר את הצורך והבעיה של העסק שלך

אם יש לך קושי תזרימי, זהה את מוקד הקושי- האם הוא ממיעוט מכירות? האם הוא נובע מהון חוזר לא מספיק? או שמא התארגנות ניהולית לא ראויה?! ככל שתהיה מדויק יותר באבחון הבעיה, יהיה לך קל יותר לזהות את היועץ המומחה הרלוונטי.

טיפ 2 – חפש את תחומי המומחיות של היועץ העסקי

כאמור, כל יועץ מתמחה בתחום מסוים. בד״כ הוא יציג זאת בפרסומים שלו, אבל אם יש לך ספקות, פשוט שאל אותו ובקש ממנו לראות המלצות של לקוחות שעבדו איתו בתחום הזה. לדוגמא, אם אתה זקוק לגיוס הלוואה פיננסית מקרנות מסוימות, בקש ממנו המלצות של לקוחות שהוא עבד איתם מול הקרנות הללו ואל תסתפק בהמלצות כלליות.

טיפ 3 – זהה את הערך המוסף של היועץ

לכל יועץ יש ערך מוסף. לעיתים הוא נובע מתחום התמחות משלים, לעיתים מרקע מקצועי או מתכונות אישיות שיכולות להיות רלוונטיות לפעילות. הערך המוסף אינו בהכרח מה שהיועץ מציג מזויות הראיה שלו, הוא יכול להיות ערך מוסף מבחינתך! זהה ואתר את הערך המוסף הזה ושקלל אותו בתהליך קבלת ההחלטה. לפעמים כדאי לעשות עסקה בגלל הבונוס.

טיפ 4 – בדוק את טיב התוצרים הכתובים שהוא מפיק

תהליך הייעוץ כולל בד״כ תהליכי משנה של שיחות וייעוץ בין-אישי והפקת תוצרים כתובים לניסוח התוכנית. האם היועץ משאיר מסמכים באיכות טובה? האם הוא משאיר קבצי טקסט, מצגות וכד'? ככל שאיכות התוצרים גבוהה יותר, ניתן יהיה בהמשך לעשות בהם שימוש חוזר ולחבר אותם לתהליכי התפתחות משלימים הלאה.

טיפ 5 – מה היחס בין שלב האבחון לשלב פיתוח הפתרון

כל תהליך ייעוץ מתחיל מאבחון. יש חשיבות גדולה לתהליך אבחון מקצועי, עמוק ויסודי, מחד גיסא, אך, מאידך גיסא, תחום בזמן וממוקד. לא תמיד ניתן להעריך מראש כמה זמן ייקח תהליך האבחון, אבל יועץ מקצועי אמור לדעת לספק תשובה של סדר גודל. צריך לוודא שמירב הזמן וההשקעה הכספית יגיעו מול שלב פיתוח הפיתרון.

טיפ 6 – בקש לו״ז עבודה

יועץ מקצועי יודע לספק בתחילת העבודה המשותפת תוכנית עבודה משולבת בלו״ז ברור לגבי התהליכים והשלבים הנדרשים. על ידי כך יכול בעל העסק להבין טוב יותר את מסלול העבודה והשלבים נדרשים ולהעריך את העלויות הצפויות לו בהמשך.

בכל תהליך שמעורבים בו עוזרים נוספים לעסק, כדאי לבנות אבני דרך והגדרת יעדים ומטרות מדידים משותפים על מנת לבדוק את מידת ההתקדמות של הפרויקט.

]]>
מדריך מיוחד – ארבעת המנטורים של העסק שלך https://meamentsh.com/?p=618 https://meamentsh.com/?p=618#respond Tue, 03 Jun 2014 10:23:03 +0000 https://meamentsh.com/?p=618 מדריך מיוחד לבעלי עסקים ארבעת המנטורים

השקתי לאחרונה את המדריך המיוחד ״ארבעת המנטורים שיהפכו את העסק הקטן שלך להצלחה גדולה״

הנה מה שכתבתי במבוא למדריך והסברתי שם הסברתי מה הניע אותי לכתוב אותו

אין בעל עסק שלא שואל את עצמו ״מי יכול לעזור לי להגדיל את העסק?״

 לפעמים השאלה באה ממקום של מצוקה. קשיים בשיווק, קושי בניהול תזרים מזומנים, תחרות ושינויים במבנה השוק ועוד קשיים ואתגרים שונים ומגוונים שיכולים לאיים על הישרדות העסקית.

ולפעמים השאלה באה ממקום חיובי ואופטימי ממקום ששואף ליצור ולפתח את העסק, לממש את החלום, לראות את העסק גדל ומשפיע על העולם.

אם אתה קורא שורות אלו בעל עסק בעצמך, אתה מכיר את השאלה הזו היטב

אתה בעל העסק בטוח שיש לך משהו טוב להציע לעולם ושואף במלא עוצמתך לבטא את זה.

אז מי יכול לעזור לך לקדם את עסק?

מי מחזיק את המפתח לשלב הבא?

השוק מוצף בקורסים, סדנאות, סמינרים, ייעוצים ואימונים מסוגים שונים וככל שההיצע גדול מבוכת בעל העסק הקטן גדלה כיפליים. שאון ריבוי ההצעות,

מזכיר שוק עירוני שבו כל בעל באסטה מכריז בצעקות רמות על העגבניה הכי עסיסית, הכי טריה, הכי יפה והכי זולה. רק אצלו רק היום. אבל מולו, גם בעל

book_illus-2

הבאסטה השכן צועק את אותו דבר בדיוק.

אבל למרות כל הריבוי והשפע הזה, אתה, בעל העסק נשאר בסוף היום שוב חסר אונים וללא תשובה ברורה לשאלה הראשונה: מי יכול לעזור לי לקדם את העסק?

ויותר גרוע:

הרי אתה בעל העסק,

סביר להניח שכבר ניסית כל מיני תוכניות, קורסים, ואולי גם ייעוצים שונים. הבטיחו לך הבטחות, אך בסופו של דבר נשארת באותו מקום!

בעצם לא נשארת באותו מקום, נשארת באותו מקום מינוס הוצאה נוספת שלא הניבה שום פרי.

אז מי באמת מחזיק את המפתח לשלב הבא שלך?

השאלה הזו מנקרת בראשיהם של בעלי עסקים קטנים וגדולים, ולמעשה, גם אצל לא מעט שכירים.

כי מהו שכיר? אם לא בעל עסק קטן שמוכר את כח עבודתו למעסיק ומקבל משכורת!?

כולם רוצים להתקדם. אך מעטים האנשים הנמצאים בעמדות או במצבים בהם יגידו לכם: "יש לנו הכל ומספיק, איננו זקוקים לכלום!" כי גם אם היום הכל מסודר – מי מבטיח לנו שגם מחר יהיה כך? מי לידנו יתקע שמחר לא נפוטר, או שהעסק שלנו לא יקלע לקשיים?

במדריך הזה אני בוחר להתמקד באופן מיוחד בבעל העסק הקטן. זה שיזם את רעיון, ומוציא אותו לפועל כל יום. רבים מבעלי העסקים הללו הם One man show. יש לא פעם זהות וחפיפה בין העסק לבינם עצמם. הם כל כך מזוהים עם העסק שהוא הופך להיות דומיננטי בזהות שלהם יותר משם משפחתם.

המדריך הזה פונה אליך, בעל העסק, אתה הרואה את עצמך כמי שמאוד רוצה להתקדם הלאה. רוצה להפסיק להרגיש תקוע בהתקדמות העסקית. רוצה לבצע פריצה אמיתית למעלה ורוצה להגשים את החלום ב

מלואו. כי פעם, לא מזמן, אתה חלמת אותו כל כך ברור ויפה לפני שמצאת את עצמך כלוא בתוך אילוצים בירוקרטים ותיפעוליים שונים.

המדריך הזה בא לעשות לך סדר ראשוני. מי באמת מחזיק את מפתח ההצלחה לעסק שלך? מי הם המנטורים שיכולים לעזור לך לבצע את הצעד הבא, ולהוציא לפועל את הטרנספורמציה האמיתית שלך לשלב הבא שלך?

המדריך הזה שואף לספק לך תובנות ראשונות.

אך מילת אזהרה לי אליך. אם אתה מצפה לקסמים – אין כאן!

אם אתה חושב שזה עניין של טריקים או תגליות מסעירות – כנראה שתתאכזב!

מה שבכל זאת יש כאן, אלו אמיתות פשוטות וכלים בסיסיים איתם תוכל להתחיל לעבוד ולהגדיר לעצמך את היעד הבא שלך.

כלים פשוטים ובסיסיים, שמכיוון שהם כך, אנשים נוטים לזלזל בהם ולמסמס אותם.

המדריך הזה נכתב באהבה עבורך, בעל העסק שרוצה להתחיל ולהתחייב ולהגשים את החלום.

קח את הזמן, קרא ברצינות והכי חשוב – יישם את הכלים הפשוטים שמוצעים כאן. הם עשויים לחולל בך נפלאות.

על מנת להפיק את המרב מהמדריך, מצא לך בן זוג ,בת זוג או שותף איתו תוכל ליישם את הכלים ולקבל פידבקים לעבודה שתעשה.

והנה המשימה הראשונה שלך: פנה לך ארבעה חלונות זמן קבועים של כחצי שעה במהלך השבוע- שבועיים הקרובים. זמן איכות שלך עם עצמך. בזמן זה תקדיש מחשבה לדברים היקרים ביותר שלך – עתידך האישי והעיסקי וחלומך הכמוס ביותר לביטוי האישי שלך. את הזמן הזה תשקיע במחשבה ובפיתוח איכותי של פריצת הדרך שלך.

אז גש ליומן עכשיו וסגור את ארבעת החלונות!

]]>
https://meamentsh.com/?feed=rss2&p=618 0